Over

Kraanmachinisten Borssele VOF

0031 6 54 91 4036


levert in zuidwest nederland en vlaanderen

Kraanmachinisten Borssele VOF is in 2012 opgericht door Erik en Sander Weug. Erik heeft ruim 40 jaar ervaring met bediening van allerlei kranen, eerst in de offshore en later aan land. Is bekend met de meeste typen en merken mobiele kranen,  heeft ervaring op diverse rupskranen. Heeft veel in de bouw, industrie en havens gewerkt zowel als machinist als rigger. Het maken van hijsplannen voor gecompliceerde hijswerken.

Door zijn ruime werkervaring in de Offshore en vele projecten in de chemie en bouw, een hoog veiligheidsbewustzijn en veel kennis opgedaan met hijs werkzaamheden.


Sander heeft veel ervaring met vaste Torenkranen, en heeft tevens ervaring als Rigger, en Verreikermachinist. Ruim 10 jaar werkervaring zowel in de bouw als in de chemie.


Tevens hebben wij nog 3 machinisten in vaste dienst met ruime werkervaring, voor bediening van zowel torenkranen, mobiele kranen, verreikers en voor rigger werkzaamheden.


Al onze mensen beschikken over TCVT certificaten en uiteraard VCA.

De meesten beschikken over rijbewijs C  en chauffeursdiploma.


Wij werken met mensen die bij ons in loondienst zijn, en dragen zorg voor de juiste pbm's, de juiste diploma's en certificaten en de juiste bijscholing voor behoud van deze.


Ons werkgebied beslaat zeeland, zuid holland, west brabant en vlaanderen.


Voor het werken in Belgie verzorgen wij de juiste vergunningen en meldingen.


I